marjetica-naslovna-slika

Kratka zgodovina

Podjetje Kuči d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 1996 s sedežem podjetja na Skaručni in poslovno enoto v Tobačni tovarni (Tobačna ulica 5, Ljubljana). Glavna dejavnost podjetja je bila družbena prehrana za tamkajšnje zaposlene. Z letom 2007, ko je kompleks tovarne prevzel IMOS d. d., in s prihodom javne uprave in drugih podjetij v poslovne prostore kompleksa je tudi naša samopostrežna restavracija odprla vrata zunanjim obiskovalcem. Sčasoma smo odprli še drugo poslovno enoto, ki se nahaja v proizvodno-poslovnih prostorih Belinke, kjer prav tako med delavnikom pripravljamo malice za zaposlene in zunanje obiskovalce.
Od ponedeljka do petka nudimo malice in kosila ter druge kulinarične dobrote, ki so plod našega dela in želja naročnikov.

 

Ostala ponudba

Poleg malic in kosil smo vam na razpolago za različne cateringe – od piknikov in novoletnih zabav do praznovanja rojstnih dni, porok in ostalih dogodkov. Skozi celo leto se ukvarjamo s peko potic, piškotov, krofov ter drugih slaščic, ki so najbolj zaželene v času božično-novoletnih praznikov, velike noči in pusta. Prav tako lahko po predhodnem naročilu pogostimo zaključene družbe od 20 do 60 oseb za različna slavja (rojstni dnevi, novoletne zabave in ostali zaključeni dogodki). Rezervacija prostora je možna na obeh lokacijah.

 

 

 

 

 

© 2014 Marjetice.si | e-mail: info@marjetice.si | Izdelava spletne strani: Kreatik.si Piškotki